Onze nieuwe penningmeester is Wiljanne Pierik

Beste huurders van deltaWonen. Mijn naam is Wiljanne Pierik, 37 jaar en sinds kort penningmeester van de Bewonersraad van deltaWonen.

In het dagelijk leven ben ik werkzaam als Manager Kwaliteit en Control bij een IT-bedrijf. Daarnaast houd ik van reizen, lezen en sporten (zowel beoefenen als kijken).

Ik huur al jaren een woning via deltaWonen in Zwolle-Zuid en ik hoop middels mijn toetreding tot de Bewonersraad naast de financiële ondersteuning ook samen met de andere leden een rol te kunnen spelen in de belangenbehartiging van alle huurders van deltaWonen.   

Groet  Wiljanne 

U mag als huurder bezwaar maken tegen deze benoeming. Dit doet u door te mailen naar secretariaat@bewonersraaddeltawonen.nl. U kunt dit doen tot en met 3 januari 2022