We zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter

Onze onafhankelijke huurdersorganisatie krijgt het steeds drukker. Dat kan ook niet anders gezien de problematiek en ontwikkelingen die onze aandacht vragen.
Als jij je ook druk maakt om het woningtekort, de alsmaar stijgende huurprijzen, de ontwikkelingen richting klimaatregels, verduurzaming, renovaties en nieuwbouw, maar ook thema’s als zorg en wonen of het seniorenbeleid, dan kun je hier iets in betekenen voor alle huurders van deltaWonen in Zwolle en omstreken.

Wil jij in ons bestuur als voorzitter een dragende rol gaan spelen?

Onze huidige voorzitter Hannan Garziad heeft een woning gekocht waardoor ze niet langer als huurder in ons bestuur haar taak kan vervullen. Dit deed ze de afgelopen jaren uitstekend en haar gedrevenheid en invloed gaan we zeker missen.
De ervaring leert wel dat deze functie naast een baan veel van je vraagt. Daarom houden we er rekening mee dat deze taak door twee mensen gedragen kan worden.

Bel of mail ons voor de profielschets. Ook als je iemand kent die zich graag voor belangen van huurders in wil zetten, laat het ons weten secretariaat@bewonersraaddw.nl

De Bewonersraad deltaWonen is een vrijwilligersorganisatie van, voor en door huurders. Samen werken we aan onze doelstellingen. Maar om deze gerealiseerd te krijgen, is bestuurskracht nodig. Om dat op peil te houden zijn we altijd op zoek naar versterking. Naar denkers en doeners. Naar bestuurs- en teamleden.

Je komt te werken in een leuk team en wordt ondersteund door professionals. Daarnaast bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden. Dé kans om op veel terreinen kennis en ervaring op te doen, terwijl je tegelijk iets heel nuttigs doet!

Vergoeding

Als bestuurslid ontvang je een vrijwilligersvergoeding die belastingvrij is.
Het is een voorwaarde dat je als bestuurslid huurder bent bij deltaWonen.

Vrijwilliger/student gezocht die maatschappelijke communicatie een warm hart toedraagt

Ook versterking in de communicatie naar de achterban heeft onze aandacht. We zoeken een vrijwillig/student die onze werkgroep Communicatie kan helpen met het opzetten van een communicatieplan ter verbetering van ons contact met medehuurders via social media, een actuele website, live uitwisseling en events.