Wie komt ons bestuur versterken in de huidige wooncrisis?

We willen ons bestuur graag uitbreiden met een bestuurslid die als penningmeester wil fungeren.

Als jij je ook druk maakt om het woningtekort, de alsmaar stijgende huurprijzen,  de ontwikkelingen richting klimaatregels en nieuwbouw,  maar ook thema’s als en zorg en wonen, dan kun je bij ons hier  iets in betekenen voor alle huurders van deltaWonen.

Ons huidige team komt voornamelijk uit Zwolle. De regio Kampen, Wezep en Oldebroek kan nog wel wat versterking gebruiken in haar vertegenwoordiging voor de huurders daar.

De Bewonersraad deltaWonen is een vrijwilligersorganisatie van, voor en door huurders. Samen werken we aan onze doelstellingen. Maar om deze gerealiseerd te krijgen, is bestuurskracht nodig. Om dat op peil te houden zijn we altijd op zoek naar versterking. Naar denkers en doeners. Naar bestuurs- en teamleden.

Je komt te werken in een leuk team en wordt ondersteund door professionals. Daarnaast bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden. Dé kans om op veel terreinen kennis en ervaring op te doen, terwijl je tegelijk iets heel nuttigs doet!

Vergoeding

Je krijgt voor de werkzaamheden een vrijwilligers- en/of een onkostenvergoeding.

Bel of mail ons voor een uitgebreide taakomschrijving en profielschets.  Ook als je iemand bent of kent die zich graag voor huurdersbelangen in wil zetten, laat het ons weten.

Het is wel een voorwaarde dat je huurder bent bij deltaWonen.