Nieuw team bestuurders stelt zich aan u voor!

De afgelopen maanden is er achter de shermen, ja ook letterlijk want dit ging allemaal digitaal, hard gewerkt aan het samenstellen van een nieuw en veelbelovend team, waar we nu al trots op zijn!

Zoals de regels van het spel zijn mag u als huurder reageren op onze nieuwe bestuurskandidaten. Maar laten we ze daarvoor eerst even aan u voorstellen:

Hannan Garziad

Mijn naam is Hannan Garziad en ik ben werkzaam als juridisch beleidsadviseur in het onderwijs. Ik woon in Zwolle in een appartement dat wordt verhuurd door deltaWonen.
Ik vind het belangrijk dat de belangen van huurders goed worden vertegenwoordigd en dat hun stem wordt gehoord en wil me daar via de Bewonersraad graag voor inzetten.

 Nick Kreuze

Aangenaam. Mijn naam is Nick Kreuze, 29 jaar en woonachtig in de wijk Dieze Oost in een appartement aan de Meppelerstraatweg. Door mijn studie belandde ik in Zwolle en woon nu al 9 jaar met veel plezier in deze prachtige stad. Als student behartigde ik de belangen van de Zwolse Student in het Studenten Overleg Orgaan Zwolle. Graag zou ik nu mijn ervaring inzetten om de bewoners van deltaWonen te vertegenwoordigen. Ik werk bij het Landelijk Instituut Vertrouwenspersonen als facilitair en administratief medewerker en binnenkort ook als vertrouwenspersoon voor het MKB in Zwolle.

Graag wil ik mij in het bestuur bezig houden met verduurzaming van het huidige huuraanbod en de communicatie van de Bewonersraad en met de bewoners. Ik ben een netwerker en kan mij goed verplaatsen in andermans standpunten. Ik krijg energie van samen vooruitgang boeken en bouwen aan de toekomst.

Martina Birk

Mjin naam is Martina Birk-Schlotthauer en ik woon sinds bijna 30 jaar in Zwolle  in een eengezinswoning in de wijk AA-landen. Op dit moment werk k als docent bij een mbo opleiding.

Tijdens een bewonersavond ben ik mij bewust geworden van de vele activiteiten van de bewonersraad en ik hoop, dat ook ik een bijdrage kan leveren in het uitvoeren van taken binnen deze ambitieuze raad.

Daarnaast houd ik veel van paardrijden of ik ga tijdens een wandeling de schoonheid van  de natuur rondom Zwolle ontdekken.

Helena Weitenberg

Sinds een paar jaar woon ik na meerdere avonturen in binnen- en buitenland weer in Zwolle. Hier had ik aan Windesheim journalistiek en communicatie gedaan waarna ik o.a. in Afrika tv documentaires maakte en in Hilversum werkte voor de verschillende omroepen  In Zwolle runde ik jarenlang een online reisorganisatie in ons monumentale pand in de Veerallee.
Ik huur nu een appartement in het centrum bij deltaWonen. De stad is er in mijn ogen een stuk dynamischer op geworden en de buurt waar ik woon is  getransformeerd van laagbouw naar steeds meer hoogbouw.

Het is voor mij vanzelfsprekend om samen iets goeds te maken van de mogelijkheden die wij als huurdersorganisatie hebben.

Reageren?

U mag als huurder vragen stellen of bezwaar maken tegen de benoeming van deze nieuwe bestuursleden. Dit doet u door te mailen naar secretariaat@bewonersraaddeltawonen.nl. Reageren kan tot 1 juli a.s.