Komt u ook naar onze bewonersavond in Kampen, Wezep of Zwolle?

Vorig jaar organiseerde de Bewonersraad voor het eerst bewonersavonden. Dat bleek een groot succes! Daarom organiseren we in 2019 weer bewonersavonden. Nu voor het eerst in Wezep! Dus bent of wordt u huurder van een woning van deltaWonen? Dan nodigt de Bewonersraad deltaWonen u van harte uit voor een bewonersavond bij u in de buurt! We gaan graag in gesprek met u en deltaWonen over de thema’s duurzaamheid en leefbaarheid. Daarnaast praten we u graag bij over onze werkzaamheden en wat de bewonersraad voor u kan betekenen.

Programma

We organiseren 3 avonden: in Kampen, Wezep en Zwolle. Het programma is op elke locatie hetzelfde. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. We horen graag of u komt. Graag voor 5 mei 2019 aanmelden via het onderstaande formulier.

  • 19.30 uur: start inloop
  • 20.00 uur: start programma – welkomstwoord door de Bewonersraad
  • 20.15 uur: presentatie van deltaWonen over het thema duurzaamheid
  • 20.45 uur: korte pauze
  • 21.00 uur: presentatie van deltaWonen over het thema leefbaarheid
  • 21.30 uur: afsluiting met een borrel en de gelegenheid om na te praten

Locaties

Over de Bewonersraad

De Bewonersraad deltaWonen is de wettelijk vertegenwoordiger van alle huurders van deltaWonen in Kampen, Oldebroek en Zwolle. Wij zetten ons in voor optimaal woongenot in een veilige en prettige omgeving. Dat doen we onder andere door in gesprek te gaan met deltaWonen, de gemeentes, de provincie en andere betrokkenen.

Aanmeldformulier

Het aanmeldformulier is niet meer beschikbaar.