Informatiemarkten Wonen op Maat in Kampen Zwolle en Wezep

Wonen op Maat voor huurders van deltaWonen

Huurt u een huis dat in de meeste opzichten goed bij u past, of zou u uw woonsituatie willen veranderen? Kom dan naar onze jaarlijkse huurdersavond waar wij samen met de gemeente en deltaWonen voor u klaar staan op onze informatiemarkt rondtom het thema “Wonen op Maat”.

Op 19 maart  in Kampen – ’t Ukien, Korteweg 4, van 19.00 tot 21.00 uur.

aanmelden; huurdersavondkampen@bewonersraaddw.nl

Op 26 maart in Zwolle – MFC SIO, Thorbeckelaan 2, van 19.00 tot 21.00 uur

aanmelden: huurdersavondZwolle@bewonersraaddw.nl

Op 3 april in Wezep – de Brinkhof, Marienrade 3, van 19.00 tot 21.oo uur

aanmelden: huurdersavondOldebroek@bewonersraaddw.nl

Er is een vrije inloop met gelegenheid tot het krijgen en vinden van informatie waar u als huurder uw voordeel mee kunt doen.  Of liever nog een luisterend oor vindt. U kunt persoonlijk in gesprek gaan met medewerkers van deltaWonen op het gebied van verduurzaming, doorstroming naar een passende woning, en aandacht vragen voor uw woongeluk bij de wijkteams.  Ook beleidsmedewerkers van de gemeente en  WijZ Welzijn gaan graag met u in gesprek over uw (gewenste) woonsituatie.

Voor huurdersvragen en belangen kunt u net als andere jaren, de bestuursleden van de Centrale Bewonersraad vertellen wat er goed gaat en wat er beter kan. En  de energiecoach en adviseur van de Woonbond geeft antwoord en advies op al uw huurdersvragen.

Vanaf 19.00 uur wordt u verwelkomd met koffie/thee, iets lekkers, en bij vertrek ontvangt u een goodiebag.

Wie komt de huurdersvertegenwoordiging versterken?

Heeft huisvesting uw interesse en heeft u enige tijd over voor een bestuursfunctie? Er zijn diverse vacatures binnen de Centrale Bewonersraad. We vertellen u er graag alles over.